Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

El MAC tanca una insòlita edició virtual amb més d’un miler de visualitzacions en directe

ACN Granollers.-La 21a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC 2020), ha tancat la seva primera edició totalment virtual amb més de mil visualitzacions en directe dels continguts emesos a […]

Agències 12/11/2020

ACN Granollers.-La 21a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC 2020), ha tancat la seva primera edició totalment virtual amb més de mil visualitzacions en directe dels continguts emesos a través de Youtube, Twitter i Facebook. Les 23 sessions desplegades ahir dimecres han quedat consultables a la web del MAC, on acumulen gairebé 2.900 reproduccions. Pel que fa a la Fira MAC, també adaptada al format online, ha reunit 37 empreses, 7 de les quals procedien de França, Dinamarca i els Països Baixos. La cloenda del festival va estar marcada pel veredicte dels Premis de Comunicació Local, represos enguany. Els reconeixements a millor mitjà han estat per Televisió de Cardedeu, Ràdio Arenys i el digital L’Oest.

La categoria de millor contingut se l’han endut ‘Ones de ciència’, de Ràdio Cambrils, i ‘Territori Contemporani’, de VOTV. En la categoria de millor contingut multimèdia, el premi ha estat per a Igualada Guia d’Àudio de Ràdio Igualada.En paral·lel, el jurat dels Premis de Comunicació Local ha atorgat als equips de totes les ràdios i televisions locals de la Xarxa el premi a la trajectòria professional “per l’esforç i el treball realitzat en difícils circumstàncies durant els moments més crítics de la pandèmia”.