Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

El Liceu suspèn les funcions del 8 i 9 de desembre de ‘La Traviata’ a l’espera d’una revisió del Procicat

ACN Barcelona.-El Gran Teatre del Liceu ha anunciat la suspensió de les funcions del 8 i 9 de desembre de ‘La Traviata’ a l’espera d’una revisió del Procicat, segons han […]

Avatar
Agències 07/12/2020

ACN Barcelona.-El Gran Teatre del Liceu ha anunciat la suspensió de les funcions del 8 i 9 de desembre de ‘La Traviata’ a l’espera d’una revisió del Procicat, segons han informat fonts del teatre líric a l’ACN. Aquest dilluns, després de les declaracions efectuades pel secretari general de Salut, Marc Ramentol, en roda de premsa, el Liceu s’ha vist obligat a suspendre aquestes funcions perquè no podrà augmentar el seu aforament fins al mínim del 50% de la seva capacitat i, per tant, continua vigent el topall màxim de 500 persones. Tal com es va anunciar el dissabte després de la ratificació de la Comissió Executiva, el Teatre “no contempla seguir fent funcions amb 500 persones per motius econòmics, artístics i de reputació”.

Per altra banda, el Liceu ha assenyalat que el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha afirmat en diverses entrevistes que treballen a escala tècnica en el Procicat la possibilitat d’augmentar el límit d’aforament del Gran Teatre del Liceu, decretat en el marc de les mesures de la covid-19, i “que la decisió es prendrà en les pròximes hores o dies”. D’aquesta manera, el Liceu “confia que aquesta mesura pugui ser revisable a meitat de setmana”.En atenció al públic que disposa d’entrada i fins a nou avís, el Gran Teatre del Liceu manté el repartiment artístic de ‘La Traviata’ a la ciutat de Barcelona, davant l’última possibilitat de poder engegar les funcions en els propers dies. Aquest dilluns, tal com estava previst, es portarà a terme la funció de ‘Liceu Under 35’ amb 500 joves menors de trenta-cinc anys.