Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

El Liceu amplia la programació en línia aquest novembre arran la suspensió de l’activitat presencial

ACN Barcelona.-Arran la suspensió de l’activitat oberta al públic, el Gran Teatre del Liceu ha ampliat la programació en línia durant el mes de novembre. Aquest dijous s’enregistrarà el concert […]

Agències 04/11/2020

ACN Barcelona.-Arran la suspensió de l’activitat oberta al públic, el Gran Teatre del Liceu ha ampliat la programació en línia durant el mes de novembre. Aquest dijous s’enregistrarà el concert que originalment s’havia de fer el dia 7 de novembre, ‘De Carmen Amaya a Estrella Morente’ dirigit per Josep Pons, perquè tothom en pugui gaudir a través a TV3 el proper diumenge 22 de novembre. La realització, que dirigeix a porta tancada Igor Cortadellas (Igor Studio), preveu un desplegament de 12 càmeres que permetrà gravar el concert des d’angles únics com el mateix escenari o les llotges d’amfiteatre.

El programa simfònic, que es podrà veure també a la carta durant una setmana, inclou compositors tan rellevants com Gerhard (‘Alegrías’), Guinjoan (‘Homenaje a Carmen Amaya’) i De Falla (‘El sombrero de tres picos’ i ‘El amor brujo’), acompanyats de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i la veu d’Estrella Morente. Aquesta gravació se suma a una programació en línia que també posarà a disposició de tothom l’enregistrament de l’òpera ‘Don Giovanni’ a partir del proper 8 de novembre a les 17h i durant una setmana. La proposta escènica de Christof Loy dirigida musicalment per Josep Pons va ser enregistrada al Liceu durant la preestrena del 22 d’octubre de 2020, una gravació originalment destinada a fons arxivístic i que després de realitzar tasques de postproducció de so es posa a l’abast de tot el públic. Una setmana més tard, entre el 15 i el 22 de novembre s’oferirà l’enregistrament del nou espectacle ‘Sis Solos Soles’, que va ser gravat amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull a porta tancada el 31 d’octubre i que permetrà el públic gaudir de sis microòperes de sis compositors/es i sis llibretistes en coproducció del Liceu amb Òpera de Butxaca i Nova Creació. El Gran Teatre del Liceu oferirà via Youtube entre el 10 i 15 de novembre una versió de l’òpera ‘Don Giovanni’ amb servei d’audiodescripció per a persones amb discapacitat visual.