Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

El jutjat suspèn fins a nova data el desnonament de la Casa Orsola que estava previst el 14 de febrer

ACN Barcelona – El jutjat de primera instància número 8 de Barcelona ha suspès fins a nova data el desnonament de la Casa Orsola que estava previst el 14 de […]

Agències 09/02/2023

ACN Barcelona – El jutjat de primera instància número 8 de Barcelona ha suspès fins a nova data el desnonament de la Casa Orsola que estava previst el 14 de febrer. El jutjat considera que havent notificat la sentència a les parts el 16 de gener no hi ha temps material per dur a terme el llançament del dia 14 i el deixa sense efecte. El jutjat també assenyala que cal sol·licitar la diligència d’un nou llançament acordada “amb l’auxili de la força pública”. Es tracta del desnonament del Josep, el primer llogater de la Casa Orsola que va ser jutjat per estar fora de contracte i negar-se a deixar el pis.

Aquest llogater va ser jutjat després d’haver estat demandat per finalització del contracte. La propietat, Lioness Inversiones, va adquirir la finca on ell hi ha viscut durant prop de 20 anys, segons el Sindicat de Llogateres. Tant ell com altres veïns reivindiquen una negociació col·lectiva per quedar-se a les seves llars exigint una renovació dels contractes.