Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

El jutjat de Lleida confirma el confinament perimetral del Segrià recorregut per un advocat de Lleida

ACN Lleida.-El jutjat contenciós administratiu de Lleida ha confirmat el confinament perimetral del Segrià ordenat el passat 7 de juliol. Ha desestimat el recurs presentat per l’advocat Jorge Culleré contra […]

Avatar
Agències 13/07/2020

ACN Lleida.-El jutjat contenciós administratiu de Lleida ha confirmat el confinament perimetral del Segrià ordenat el passat 7 de juliol. Ha desestimat el recurs presentat per l’advocat Jorge Culleré contra la decisió de mateix jutjat de rebutjar la suspensió cautelar del confinament perimetral de la comarca. El jutge argumenta que el recurs del lletrat “no aporta documentació addicional en el procediment que justifiqui una modificació de la resolució acordada”. És per això que manté la resolució judicial.

El lletrat va presentar un recurs contra el confinament de la comarca i havia demanat la suspensió de l’efectivitat d’aquesta mesura mentre el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) no resolgués el recurs. El jutjat contenciós administratiu però ha emès una interlocutòria mantenint el confinament perimetral de la comarca, tal com demanava la Fiscalia.