Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

El jutjat arxiva provisionalment les denúncies per les cartes amb amenaces contra Iglesias, Marlaska i Gámez

ACN Madrid.-El Jutjat d’Instrucció 3 de Madrid ha acordat el sobreseïment provisional de les denúncies per les cartes amb amenaces contra l’exvicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias; el ministre […]

Avatar
Agències 20/07/2021

ACN Madrid.-El Jutjat d’Instrucció 3 de Madrid ha acordat el sobreseïment provisional de les denúncies per les cartes amb amenaces contra l’exvicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias; el ministre d’Interior, Fernando Grande Marlaska; i la directora de la Guàrdia Civil, María Gámez. Tots ells van rebre cartes amb amenaces de mort que, a més, contenien bales durant la campanya electoral de les eleccions a la comunitat de Madrid, el passat 4 de maig. A l’auto, la magistrada sosté que en el marc de la investigació no s’han derivat dades suficients per poder identificar els autors de les missives.

El jutjat 3 va ser el que va rebre la denúncia d’Iglesias. Posteriorment, els jutjats 52 i 57 van rebre les altres dues, corresponents a les amenaces del ministre i la directora del cos policial.