Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

El jutge deixa en llibertat provisional sis dels detinguts pels aldarulls de dimecres a la nit a Lleida

ACN Lleida.-El titular del jutjat d’instrucció número 3 de Lleida ha acordat llibertat provisional per a sis dels detinguts a Lleida pels aldarulls de dimecres a la nit. Tots ells […]

Avatar
Agències 18/10/2019

ACN Lleida.-El titular del jutjat d’instrucció número 3 de Lleida ha acordat llibertat provisional per a sis dels detinguts a Lleida pels aldarulls de dimecres a la nit. Tots ells hauran de comparèixer quinzenalment als jutjats. La causa està oberta pels delictes de desordres públics, danys i furt. A més, per a quatre d’ells també ha acordat mesures cautelars d’allunyaments, per alguns d’ells a la subdelegació del govern espanyol a Lleida, on hi va haver bona part dels aldarulls, i per altres davant de la delegació provincial d’Hisenda on dimecres a la nit els manifestants van incendiar uns contenidors davant de la mateixa porta.

Dos d’ells no podran acostar-se a 500 metres de la subdelegació del govern espanyol a Lleida. Per a un altre, el jutge ha acordat una ordre d’allunyament de 200 metres de la delegació provincial d’Hisenda de Lleida, I per al quart, el jutge ha acordat una ordre d’allunyament de 500 metres de la subdelegació i de 200 metres de la delegació d’Hisenda.