Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

El jutge aprova la pròrroga de 15 dies a les mesures restrictives a Figueres i Vilafant per frenar la covid-19

ACN Girona.-El tribunal del Contenciós número 2 de Girona ha ratificat prorrogar quinze dies les mesures de restricció de l’activitat de la població presentades per la Generalitat per a Figueres […]

Avatar
Agències 31/07/2020

ACN Girona.-El tribunal del Contenciós número 2 de Girona ha ratificat prorrogar quinze dies les mesures de restricció de l’activitat de la població presentades per la Generalitat per a Figueres i Vilafant amb l’objectiu de frenar l’expansió del coronavirus. L’acord del jutjat ratifica íntegrament les mesures per contenir el brot epidèmic de la pandèmia. El tribunal deixa la porta oberta per allargar les mesures en cas que sigui necessari ateses les circumstàncies que es puguin donar un cop acabi aquest termini de temps, a excepció de la relativa a l’horari de tancament a las dotze de la nit de les activitats d’hostaleria i restauració.

El 19 de juliol el comitè tècnic del Procicat aprovava mesures restrictives per contenir els brots epidèmics de la covid-19 als municipis de Figueres i Vilafant, a l’Alt Empordà. Es proposava, com ja passava en 13 municipis de l’àrea de Barcelona i a bona part del Segrià i la Noguera, prohibir les reunions de més de deu persones, tant en l’àmbit públic com en el privat i es recomanava a la població no sortir de casa si no era per fer activitats essencials, com ara rebre assistència sanitària, desplaçar-se a la feina o per comprar productes de primera necessitat, com els d’alimentació.Aquestes mesures són les que ara el jutge ha autoritzat prorrogar durant quinze dies més.