Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

El judici de la caixa B del PP a l’Audiència Nacional es torna a ajornar i Bárcenas no declararà aquesta setmana

ACN Madrid.-El judici de la caixa B del PP a l’Audiència Nacional es torna a ajornar per l’evolució de la salut d’un dels acusats, l’exgerent del partit Cristobal Páez, que […]

Avatar
Agències 15/02/2021

ACN Madrid.-El judici de la caixa B del PP a l’Audiència Nacional es torna a ajornar per l’evolució de la salut d’un dels acusats, l’exgerent del partit Cristobal Páez, que té coronavirus. La setmana passada es van fer les qüestions prèvies sense la seva presència però el tribunal va accedir a la petició de la seva defensa d’ajornar les declaracions dels acusats a aquesta setmana. Finalment, el tribunal ha decidit suspendre el judici i deixar sense efecte les citacions d’acusats i testimonis previstes per aquesta setmana (dimarts 16 i dimecres 17 de febrer) així com les de la setmana vinent (dilluns 22, dimarts 23 i dimecres 24). El tribunal no fixa encara data de represa de les sessions a l’espera de valorar l’estat de salut de l’acusat.

En una interlocutòria feta pública aquest dilluns, la sala de l’Audiència Nacional accepta la petició de l’advocat de Páez i considera que la presència de l’acusat en la continuació del judici és necessària.El tribunal ha demanat a un metge forense de l’Audiència Nacional que examini a l’acusat al llarg d’aquesta setmana i emeti un informe sobre el seu estat de salut i evolució per determinar la possible data de represa del judici.