Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

El jovent de Lleida es resigna a adaptar-se de nou al confinament del Segrià

ACN Lleida.-Els joves han estat sovint assenyalats com un dels que més a la lleugera s’han pres les mesures de protecció per frenar els nous contagis de coronavirus, i a […]

Avatar
Agències 04/07/2020

ACN Lleida.-Els joves han estat sovint assenyalats com un dels que més a la lleugera s’han pres les mesures de protecció per frenar els nous contagis de coronavirus, i a Lleida, aquest dissabte, molts d’ells admetien que s’han resignat a reduir la seva agenda social amb el nou confinament. En especial, els més joves es veuen afectats per la prohibició de fer trobades en grups de més de deu persones. La Sandra Moreno ha explicat a l’ACN que haurà de convidar menys gent a la seva festa d’aniversari, mentre el Lucián Sebastian Varsedan, s’haurà d’esperar per poder tornar a veure la seva parella i el grup d’amics, que viuen fora de la comarca.

“Com a gent socialment activa, ens afecta. Avui havíem d’anar a sopar, i al final serem menys”, ha dit la veïna de Lleida Estefania Montoya.Per la seva banda, el responsable d’un bar com el Des-Tapa’t, situat en ple Eix Comercial, ha explicat que han notat una menor afluència de públic des de l’anunci del Govern.