Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

El Grup Zeta i Gráficas de Prensa Diaria arriben a un acord i tancaran la planta d’impressió aquest divendres

ACN Barcelona.-Els treballadors de Gráficas de Prensa Diaria, la planta d’impressió d”El Periódico’ i el diari ‘Sport’, ha arribat a un acord amb el Grup Zeta per fer efectiu l’ERO […]

Agències 28/05/2019

ACN Barcelona.-Els treballadors de Gráficas de Prensa Diaria, la planta d’impressió d”El Periódico’ i el diari ‘Sport’, ha arribat a un acord amb el Grup Zeta per fer efectiu l’ERO que suposarà el tancament de la impremta aquest divendres. A partir de llavors, l’edició en català i l”Sport’ es faran a Impressions Intercomarcals de Prensa Ibérica Media, a Sant Fruitós de Bages, segons han confirmat fonts sindicals a l’ACN. En aquesta planta l’actual empresa propietària d”El Periódico’ ja hi imprimeix les capçaleres que el grup té a Catalunya, com el ‘Diari de Girona’, el setmanari ‘Empordà’ o el ‘Regió 7′. Quant a l’edició en castellà d”El Periódico’, es podria imprimir a Cre-A Impresiones de Catalunya, però la decisió encara no és ferma.

La resolució arriba després que els sindicats i el grup hagin arribat a un acord per elevar les indemnitzacions inicialment proposades per l’empresa, que equivalen al 80% de l’acomiadament improcedent.