Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

El grup format per Maria Arnal i Marcel Bagés se separa

ACN Barcelona – El grup format per Maria Arnal i Marcel Bagés se separen, segons va explicar la cantant a Instagram. En un text a aquesta xarxa social, Arnal va […]

Agències 02/12/2022

ACN Barcelona – El grup format per Maria Arnal i Marcel Bagés se separen, segons va explicar la cantant a Instagram. En un text a aquesta xarxa social, Arnal va anunciar fa dues setmanes que actuaria a Mèxic i va assenyalar que era un concert molt especial per a ella perquè presentaria noves cançons que ha estat composant i seria també “el primer concert” del seu nou camí. “Us separeu amb en Marcel?”, li va preguntar un seguidor. “Siiii, però és una bona noticia, els dos estem molt contents amb els nous camins”, va respondre. Maria Arnal i Marcel Bagés van publicar dos discos: ‘45 cerebros y 1 corazón’ (2017) i ‘Clamor’ (2021) i actualment tots dos havien començat altres projectes.

La història del grup va arrencar fa set anys amb la publicació dels seus dos primers senzills: ‘Remescles, acoples i melismes’ (2015) i ‘Verbena’ (2016). Arribaria després ‘45 cerebros y 1 corazón’ que tindria un gran èxit de crítica i rebria nombrosos premis i després publicarien l’any passat ‘Clamor’.