Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

El Grup Enciclopèdia i Amazon promouen una beca en català i una altra en castellà per a escriptors menors de 30 anys

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Grup Enciclopèdia, a través del segell Elastic Books, i la multinacional Amazon, a través de l’empresa Audible, han presentat una beca que té l’objectiu d’impulsar el talent entre els menors de 30 anys. La beca, dotada amb 3.000 euros -se n’atorgarà una per a un creador en llengua catalana i una per a un altre en llengua castellana-, ofereix l’oportunitat de publicar una novel·la en un segell juvenil de referència —en format físic, en digital i en audiollibre— i de participar de primera mà en el procés d’edició de l’obra. La convocatòria s’obre aquest divendres en el marc de la Feria del Libro de Madrid. Els interessats han de presentar les primeres pàgines d’una proposta editorial original i inèdita, i Elastic Books farà la tria.

La publicació de les obres mereixedores de beca tindrà lloc el 2024 i s’estrenaran simultàniament en format físic i digital amb Elastic Books, i en format audiollibre amb Audible.

Publicitat

El resultat de la beca en castellà es donarà a conèixer el 17 de juliol a les xarxes socials de l’editorial, mentre que el de la beca en català es farà públic durant la Setmana del Llibre en Català. El termini de lliurament en el primer cas és fins al 3 de juliol, i en el segon, fins al 4 de setembre.

Pema Maymó, directora editorial d’Elastic Books, ha explicat que la literatura per a joves “està més viva que mai” per l’increment de lectors i per “l’auge de noves veus”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió