Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

El Gremi d’Hotels assegura que “l’èxit organitzatiu” del MWC confirma Barcelona com a destí de negocis “segur”

ACN Barcelona.-El Gremi d’Hotels ha qualificat l’edició d’enguany del Mobile World Congress (MWC) com un “èxit organitzatiu sense matisos” davant els reptes provocats per la crisi sanitària. “S’ha demostrat i […]

Avatar
Agències 01/07/2021

ACN Barcelona.-El Gremi d’Hotels ha qualificat l’edició d’enguany del Mobile World Congress (MWC) com un “èxit organitzatiu sense matisos” davant els reptes provocats per la crisi sanitària. “S’ha demostrat i confirmat a escala internacional que Barcelona és un destí de negocis segur i preparat”, ha assegurat el director general del Gremi d’Hotels de Barcelona, Manel Casals. L’associació ha destacat la importància del turisme de negocis, “essencial i estratègic” per a la capital catalana. L’entitat també ha agraït públicament a la GSMA la confiança “incondicional” en la ciutat i la seva capacitat d’acollir i organitzar de forma segura aquest esdeveniment internacional, així com la “formidable labor” feta en termes logístics i de planificació.

De la mateixa manera, l’associació ha posat en valor el rigor, la responsabilitat i la bona feina conjunta de totes les entitats implicades, públiques i privades, per ajudar els organitzadors a superar les dificultats. Segons el Gremi d’Hotels, aquest fet ha permès demostrar al món que la capacitat i atractiu de Barcelona com a seu de grans esdeveniments està “intacta” tot i l’aturada provocada per la crisi sanitària. “El turisme de negocis és essencial i estratègic per a Barcelona, per tot allò que aporta a la ciutat tant en el vessant econòmic com social. L’esforç que hem fet tots per arribar a l’èxit d’avui ens ha d’ajudar a tenir clar que és possible i que hem de potenciar la celebració de més esdeveniments a la ciutat en les pròximes setmanes i mesos”, ha afegit Casals.