Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

El Gremi de Restauració demana a les empreses del sector que facilitin la vacunació de les seves plantilles

ACN Barcelona.-El Gremi de Restauració de Barcelona ha demanat a les empreses del sector que donin les màximes facilitats perquè els seus treballadors es vacunin com més aviat millor, ara […]

Avatar
Agències 09/07/2021

ACN Barcelona.-El Gremi de Restauració de Barcelona ha demanat a les empreses del sector que donin les màximes facilitats perquè els seus treballadors es vacunin com més aviat millor, ara que ja està obert el procés pels majors de 16 anys. L’associació recorda que el percentatge d’empleats de menys de 40 anys als bars i restaurants de la ciutat és molt notable. “Demanem als restauradors que facilitin aquesta vacunació”, ha dit Roger Pallarols, director del gremi, en un comunicat, “i també que la promoguin activament: l’única manera de sortir d’aquest pou és vacunant-nos tots i totes”. “Per això, fem una crida a tot el personal dels locals de restauració: si us plau, vacuneu-vos”.

El gremi argumenta que, tractant-se de persones que treballen de cara al públic, la vacuna, a més, “servirà per disminuir el nombre de contagis en aquest àmbit i que en moltes ocasions ha obligat a suspendre l’activitat temporalment de forma preventiva”. Al mateix temps, l’organització se suma a la recomanació que han fet les diferents administracions perquè tota la població es vacuni.