Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

El Govern vol ampliar les franges d’hora punta al transport públic per rebaixar la concentració de gent

ACN Barcelona.-El Govern vol ampliar les franges d’hora punta al transport públic per evitar aglomeracions i rebaixar la concentració de gent a primera hora del matí. Així ho ha assegurat […]

Avatar
Agències 27/08/2020

ACN Barcelona.-El Govern vol ampliar les franges d’hora punta al transport públic per evitar aglomeracions i rebaixar la concentració de gent a primera hora del matí. Així ho ha assegurat aquest dijous la consellera de la Presidència i portaveu de l’executiu, Meritxell Budó, que ha dit que el Govern està treballant per allargar fins a les 10 del matí l’hora punta, que ara acaba a les 9. A més, l’executiu demana a les empreses que permetin flexibilitat a l’hora d’entrar a la feina “per espaiar els usuaris i garantir que no hi hagi concentracions en certs moments del dia”. Així mateix, també es demana “fomentar al màxim el teletreball”, de manera que tots els ciutadans que puguin treballar des de casa no hagin d’agafar el transport públic.

Budó ha recordat que els serveis de bus, metro i trens ja funcionen a la seva màxima capacitat, al 100%, i ha indicat que el Govern està acabant de perfilar el pla de transport a través de converses amb els operadors, sindicats i patronals.