Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

El Govern trobaria “contradictori” que el PSC no assistís a la taula de partits de l’acord de claredat

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha dit que seria “contradictori” que el PSC no assistís a la taula de partits de l’acord de claredat. Durant la roda de premsa d’aquest dimarts a Palau, posterior al Consell Executiu, Plaja ha argumentat que els socialistes primer van dir que “òbviament” que hi anirien, però després el seu primer secretari, Salvador Illa, ho va “esmenar”. “Hi ha temps i estem convençuts que tots els partits hi aniran per expressar la seva opinió”, ha afegit Plaja. La portaveu del Govern creu que el grup majoritari del Parlament “entrarà en raó” i participarà de la trobada que es preveu per al juny. Si no, ha dit que seria “sorprenent”, perquè els socialistes diuen que “el diàleg és necessari”.

Plaja ha recordat que Illa fa mesos que reclama una taula de partits catalans per “poder parlar”, i que ara que el president del Govern, Pere Aragonès, en convoca una, “no tindria sentit” que no hi assistissin.

Publicitat

“Diuen que diàleg és una eina necessària per avançar, i el diàleg ho inclou tot: també parlar del que interessa al conjunt de la ciutadania”, ha valorat Plaja, sobre la proposta de l’acord de claredat.

La portaveu ha conclòs que el Govern se “sorprendria moltíssim” que, “amb el seu tarannà”, el PSC acabés no assistint a la taula de partits de l’acord: “Hi ha temps i hi confiem”, ha finalitzat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió