Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El Govern tornarà a licitar el centre d’FP de Martorell “a principis de setembre”: “Aquesta vegada serà la bona”

ACN Barcelona.-El Govern tornarà a licitar el centre de formació professional de l’automoció de Martorell “a principis de setembre”. Així ho ha assegurat el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, […]

Avatar
Agències 09/07/2021

ACN Barcelona.-El Govern tornarà a licitar el centre de formació professional de l’automoció de Martorell “a principis de setembre”. Així ho ha assegurat el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, en una intervenció en la presentació del baròmetre Auto Mobility Trends. Castellanos ha assegurat que una de les prioritats de la Generalitat és la requalificació de “bona part” dels 143.000 treballadors del sector i ha admès que el centre d’FP -que arrossega retards des del 2015- és “una assignatura pendent”. Castellanos està “convençut” que “aquesta vegada serà la bona” perquè s’ha fet una consulta prèvia que “dona garanties” que hi ha licitadors interessats en oferir un bon servei.

“No podem continuar més temps desaprofitant una infraestructura d’aquest calibre”, ha insistit. D’altra banda, Castellanos ha anunciat que el Govern vol posar en marxa una oficina per a la transformació de la indústria de la mobilitat i de l’automoció, que sigui “un punt de trobada”, “estable” i “eficient” per al sector.