Dilluns, 21 d'Octubre de 2019 - Edició 452
La República

El Govern torna a demanar prudència i reduir al màxim les situacions de risc que puguin generar un incendi

ACN Barcelona.-El Departament d’Interior de la Generalitat ha tornat a demanar prudència els propers dies i reduir al màxim les situacions de risc que puguin generar un incendi. Tornen les […]

Avatar
Agències 12/07/2019

ACN Barcelona.-El Departament d’Interior de la Generalitat ha tornat a demanar prudència els propers dies i reduir al màxim les situacions de risc que puguin generar un incendi. Tornen les altes temperatures tot i que no hi hagi una onada de calor, així que el risc segueix sent alt. Protecció Civil de la Generalitat demana també prudència en la conducció i evitar llençar des dels vehicles qualsevol burilla encara que sembli apagada, ja que amb el vent poden revifar i encendre un foc de marge. Els Bombers seguiran fent seguiment de l’evolució del risc d’incendi forestal especialment amatents a les franges litorals de les regions d’emergències de Tarragona, les Terres de l’Ebre i la zona limítrof entre la metropolitana sud i la regió central.

Les pluges de les darreres jornades no han estat suficients com per eliminar el risc. Finalitzat aquest episodi de calor, els Bombers continuaran fent vigilància, ja que les altes temperatures previstes assecaran encara més la vegetació i la faran més vulnerable als incendis forestals.

Relacionats