Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

El Govern tanca la residència Calafell Park per “greus” mancances materials i assistencials

ACN Calafell.-El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha decidit tancar cautelarment la residència Calafell Park de Segur de Calafell, amb més d’una vuitantena de positius de covid-19, per […]

Avatar
Agències 09/10/2020

ACN Calafell.-El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha decidit tancar cautelarment la residència Calafell Park de Segur de Calafell, amb més d’una vuitantena de positius de covid-19, per la constatació de “mancances materials i assistencials de gravetat en l’atenció a les persones residents”. Divendres de la setmana passada els departaments de Salut i Treball, Afers Socials i Famílies ja van decidir intervenir la residència i obrir un expedient sancionador a la gestora del centre fins aquell moment, ACEBI. Des d’aleshores la direcció i la gestió del centre havia recaigut en la Fundació Sociosanitària i Social de Santa Tecla. A partir de dilluns començaran a traslladar els 67 residents al centre més adient en funció de la seva situació.

En un comunicat, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies remarca que la decisió es pren com a mesura cautelar immediata en el marc de l’expedient sancionador obert, el qual constata “les mancances materials i assistencials greus que fan inviable que aquest equipament segueixi obert”. Divendres passat el brot de covid-19 al centre sumava 82 casos –62 treballadors i 20 residents.