Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

El Govern retreu a la nova CE l’immobilisme sobre l’afer català: “Ha d’admetre que no és en absolut un afer intern d’Espanya”

ACN Brussel·les.-La secretària d’Acció Exterior i de la Unió Europea, Mireia Borrell, ha retret aquest dimecres a la Comissió Europea l’immobilisme sobre l’afer català. “Ha d’admetre que no és en […]

Avatar
Agències 04/12/2019

ACN Brussel·les.-La secretària d’Acció Exterior i de la Unió Europea, Mireia Borrell, ha retret aquest dimecres a la Comissió Europea l’immobilisme sobre l’afer català. “Ha d’admetre que no és en absolut un afer intern d’Espanya”, ha dit Borrell, després que el nou executiu europeu hagi expressat una posició continuista a la de la Comissió liderada per Jean-Claude Juncker sobre la crisi catalana. En la presentació del Llibre Blanc del Pla Europa a Brussel·les, Borrell ha assegurat que portaran la proposta perquè nous estats sorgits dins de la UE puguin continuar pertanyent-hi a altres territoris europeus, com per exemple Escòcia, “per fer lobby”.”La idea és fer lobby i no el farem sols”, ha afirmat.