Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

El Govern replica a la ministra Rodríguez que els catalans “no necessiten” que l’executiu espanyol “els alliçoni”

ACN Barcelona.-La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha respost la ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez, que “ni el Govern ni els catalans necessiten un govern espanyol que els alliçoni”. […]

Avatar
Agències 20/07/2021

ACN Barcelona.-La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha respost la ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez, que “ni el Govern ni els catalans necessiten un govern espanyol que els alliçoni”. Aquesta ha estat la rèplica de l’executiu català a les paraules de Rodríguez, que va assegurar que l’independentisme “hauria d’haver après la lliçó” dels últims anys i centrar-se en qüestions del “dia a dia”. En roda de premsa posterior al Consell Executiu, Plaja ha indicat que “qui hauria de prendre nota del que ha passat els darrers anys és el govern espanyol” perquè “és evident que perseguint i judicialitzant líders polítics i socials no es resolen els conflictes”.

En la mateixa línia, la portaveu ha demanat “un govern espanyol amb voluntat de diàleg i trobar solucions” al conflicte. Així, ha criticat els “òrgans judicials” que hi “interfereixen”, com considera que ho fa el Tribunal de Comptes.