Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

El Govern reconeix 45 investigadors del sistema universitari català amb les distincions ICREA Acadèmia

ACN Barcelona.-El Govern ha reconegut 45 investigadors del sistema universitari català amb les distincions ICREA Acadèmia, que aquest any arriben a la desena edició. Amb aquest reconeixement, rebran 40.000 euros […]

Avatar
Agències 03/04/2019

ACN Barcelona.-El Govern ha reconegut 45 investigadors del sistema universitari català amb les distincions ICREA Acadèmia, que aquest any arriben a la desena edició. Amb aquest reconeixement, rebran 40.000 euros anuals durant cinc anys per poder-se dedicar prioritàriament a activitats de recerca en una universitat pública de Catalunya. Aquestes distincions estan destinades al professorat universitari que fa recerca i docència i, en especial, que es troba en fase plenament activa i d’expansió de la seva activitat investigadora. Se n’han donat 9 distincions en l’àrea de Ciències Experimentals i Matemàtiques; 11 d’Enginyeria; 9 de Ciències de la Vida i Medicina; 7 d’Humanitats, i 9 de Ciències Socials i del Comportament.

Ja són 274 els investigadors que tenen la qualificació ICREA Acadèmia en el marc d’aquest programa finançat pel Govern amb 6 MEUR anuals.