Dimarts, 20 d'abril de 2021 - Edició 999
La República

El Govern prorroga el contracte programa amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts prorrogar el contracte programa amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) per al període 2021-2024 “amb l’objectiu de facilitar una formació integral […]

Avatar
Agències 06/04/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts prorrogar el contracte programa amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) per al període 2021-2024 “amb l’objectiu de facilitar una formació integral als joves músics de Catalunya i col·laborar en la seva inserció professional”. El contracte vincula quatre anys més els departaments d’Educació, Cultura, Treball, Afers Socials i Famílies, Vicepresidència i Economia i Hisenda amb la fundació Jove Orquestra Nacional de Catalunya. Amb la pròrroga, “es garanteix i s’optimitza la gestió dels recursos disponibles”, i alhora es plantegen nous objectius. Tot plegat, amb una inversió de 2,52 MEUR al llarg d’aquest període.

La vigència del contracte programa serà de quatre anys, que són els que corresponen a la planificació dels cicles artístics, pedagògics i de gestió i, a més, també coincideixen habitualment amb la durada mitjana d’estada dels músics a la JONC.