Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

El Govern proposa el nomenament de Tremosa com a president de Circuits de Catalunya

ACN Barcelona.-El Govern ha proposat el nomenament del conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, com a president del consell d’administració de Circuits de Catalunya, l’empresa que gestiona el Circuit de […]

Avatar
Agències 30/09/2020

ACN Barcelona.-El Govern ha proposat el nomenament del conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, com a president del consell d’administració de Circuits de Catalunya, l’empresa que gestiona el Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló. Tremosa prendrà el relleu de Maria Teixidor, que va deixar el càrrec divendres passat, amb la voluntat de garantir la continuïtat a l’hora de fer front als “principals reptes” que afronta el Circuit a curt termini –com ara la renovació del contracte de grans esdeveniments, com la F1– i de mantenir-lo com un pol generador de riquesa per al territori. L’accionariat de Circuits de Catalunya, està format per la Generalitat, el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) i l’Ajuntament de Montmeló.

L’executiu recorda que aquesta fórmula de gestió de l’entitat ja s’havia emprat fins el 2011, quan l’aleshores vicepresident de la Generalitat Josep Lluís-Carod Rovira va cedir la presidència a Vicenç Aguilera.