Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023
Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023

El Govern posa en marxa un grup interdepartamental per fer seguiment del conflicte de Rússia i Ucraïna

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Govern ha posat en marxa un grup interdepartamental per fer seguiment del conflicte de Rússia i Ucraïna. En aquest hi participen els departaments de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, Presidència, Interior, Acció Exterior i Govern Obert, Igualtat i Feminismes, Empresa i Treball, Drets Socials i Salut. El seu objectiu principal és estudiar l’evolució dels esdeveniments i les seves conseqüències, amb especial atenció a la “preocupant” crisi humanitària que se’n pot derivar i la resposta que es pugui donar des de Catalunya.

També per poder ser d’utilitat als ciutadans i empreses catalanes establerts a la zona i als ciutadans ucraïnesos que resideixen o es troben a Catalunya. Paral·lelament, el president del Govern, Pere Aragonès, s’ha reunit aquest migdia amb la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, per parlar sobre els escenaris que es poden obrir arran el conflicte.

Publicitat

Aragonès s’ha afegit a la crida de la Unió Europea i de la comunitat internacional per l’aturada immediata de les hostilitats a Ucraïna. En aquest sentit, considera que les accions militars de Rússia comprometen “la pau i l’estabilitat” i que és “imprescindible” el retorn a la via diplomàtica.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió