Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

El Govern obre una consulta per adaptar a la nova legislació la Comissió Nacional contra les Violències Masclistes

ACN Barcelona – El Govern ha aprovat aquest dimarts la realització d’una consulta pública prèvia a l’elaboració del projecte de decret que reguli la Comissió Nacional per a una Intervenció […]

Agències 30/08/2022

ACN Barcelona – El Govern ha aprovat aquest dimarts la realització d’una consulta pública prèvia a l’elaboració del projecte de decret que reguli la Comissió Nacional per a una Intervenció Coordinada contra les Violències Masclistes. Es tracta d’un òrgan específic de coordinació institucional, d’impuls, seguiment, control i avaluació de les actuacions en l’abordatge de les violències masclistes. Actualment està regulada per un decret aprovat el 2010, però, a causa dels canvis legislatius i socials que s’han produït els darrers anys, s’ha considerat necessari elaborar-ne un de nou adaptat a aquestes variacions. La consulta pública per recollir aportacions estarà oberta durant 30 dies i es podrà realitzar de manera telemàtica.

La Comissió té per finalitat constituir-se com a màxim òrgan de coordinació institucional entre la societat civil, les institucions i el Govern, amb l’objectiu de coordinar i afavorir les polítiques d’abordatge integral contra les violències masclistes.