Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El Govern nomena Matilde Villarroya nova secretària d’Economia

ACN Barcelona.-El Govern ha nomenat Matilde Villarroya nova secretària d’Economia del Departament d’Economia i Hisenda. Enginyera industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i doctora en Economia i Empresa […]

Avatar
Agències 08/06/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha nomenat Matilde Villarroya nova secretària d’Economia del Departament d’Economia i Hisenda. Enginyera industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i doctora en Economia i Empresa per la Universitat Rovira i Virgili (URV), Villarroya ha estat directora general d’Indústria del Departament d’Empresa i Coneixement des de juny de 2018 fins a l’actualitat. Des de 2003, Villarroya és professora titular del Departament de Gestió d’Empreses de l’URV, una tasca que ha compaginat amb diferents projectes de transferència de coneixement amb empreses i institucions públiques i privades.

Villarroya va començar la seva carrera en diferents empreses del sector privat. El 2007 va ser tinent d’alcalde i regidora d’Economia, d’Hisenda i de Personal de l’Ajuntament de Tortosa, un càrrec que va ostentar fins al 2015.