Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

El Govern nomena Ferran Rodero director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació

ACN Barcelona.-El Govern ha nomenat aquest dimarts Ferran Rodero nou director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació. Nascut a Barcelona l’any 1978, és enginyer industrial superior, especialitzat en gestió […]

Avatar
Agències 15/06/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha nomenat aquest dimarts Ferran Rodero nou director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació. Nascut a Barcelona l’any 1978, és enginyer industrial superior, especialitzat en gestió d’empreses i màster en Direcció i Administració d’Empreses MBA per EADA. També compta amb diverses certificacions de comunicació i negociació i Business Angels per ESADE. Ha estat delegat d’ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat) a Girona des del 2008 i fins l’actualitat. Ha compaginat aquest càrrec amb el de coordinador del grup de benchmarking d’emprenedors del Fòrum Carlemany, des de desembre del 2019.

També ha mantingut una activitat acadèmica i docent. Ha estat professor col·laborador de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) des d’octubre del 2016 i ha mantingut una estreta relació amb la Universitat de Girona, on ha estat professor associat, col·laborador i tutor de grup MBA. Igualment, entre el 2005 i el 2008 ha realitzat tasques de desenvolupament empresarial a Gas Natural.