Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

El Govern nomena Eva Doya nova delegada a França

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Govern ha nomenat aquest dimarts Eva Doya Le Besnerais com a nova delegada a França. Nascuda a Terrassa, Doya també té la nacionalitat francesa i des de l’any 2011 ha estat vinculada al Departament d’Acció Exterior i, en diversos períodes, a la mateixa delegació de París que ara dirigirà. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública per la Universitat Pompeu Fabra i la Sciences Po París, també té un màster en Relacions Internacionals de la Universitat de Warwick i s’ha especialitzat en la matèria a ESADE, IRIS o IBEI, entre d’altres. Des del 2019, treballava al gabinet de la consellera d’Acció Exterior, des d’on ha fet de coordinadora del programa de relacions amb el cos consular acreditat a Barcelona.

Doya va entrar a Exteriors el 2011, primer com a becària de la Delegació del Govern a França, i més endavant com a tècnica i coordinadora. 

Publicitat

Durant la seva carrera professional, ha estat implicada en la definició de projectes estratègics pel Govern i ha exercit responsabilitats de representació institucional, gestió de projectes i organització de campanyes d’informació pública. 

Com a coordinadora del programa de relacions amb el cos consular, Doya organitzava jornades de treball per tot el país, implicant-hi altres departaments i entitats, amb l’objectiu de promoure col·laboracions internacionals i presentar als diferents consolats els diversos projectes a Catalunya. 

A banda del Govern, Doya ha treballat a l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) i al Centre UNESCO de Catalunya. <br />
 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió