Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

El Govern invertirà 90 milions d’euros en instal·lar panells digitals interactius a les aules dels centres educatius

ACN Barcelona – El Govern ha aprovat aquest dimarts autoritzar el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) a licitar el contracte per […]

Agències 07/02/2023

ACN Barcelona – El Govern ha aprovat aquest dimarts autoritzar el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) a licitar el contracte per subministrar, instal·lar i posar en marxa panells digitals interactius destinats a les aules dels diferents centres educatius del departament d’Educació. Segons ha informat l’executiu català, la inversió per a aquesta actuació serà de 90 milions d’euros. El projecte s’emmarca dins el Pla d’Educació Digital de Catalunya del departament d’Educació, que busca reduir l’escletxa digital en l’alumnat, millorar les dotacions digitals de les aules dels centres i formar tècnicament als docents.

Tal com ha detallat el Govern, la inversió també forma part d’un paquet de mesures del departament d’Educació per impulsar la digitalització i les STEAM (per les sigles en anglès de ciències, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques) amb el propòsit d’assolir l’equitat entre els alumnes del sistema educatiu.