Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

El govern espanyol veu el Mobile com “l’avantsala de la recuperació”: “Això és només l’assaig de què vindrà”

ACN Barcelona.-El govern espanyol veu el Mobile com “l’avantsala de la recuperació” i confia a celebrar l’edició corresponent al 2022 en un escenari de plena normalitat. “Això és només l’assaig […]

Avatar
Agències 29/06/2021

ACN Barcelona.-El govern espanyol veu el Mobile com “l’avantsala de la recuperació” i confia a celebrar l’edició corresponent al 2022 en un escenari de plena normalitat. “Això és només l’assaig de què vindrà d’aquí a vuit mesos”, ha subratllat la secretària d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, Carme Artigas, en una atenció als mitjans davant l’estand de l’executiu al congrés. Durant la seva compareixença, Artigas també ha apuntat que el Mobile marcarà “un abans i un després” en la manera de concebre les grans trobades empresarials i creu que el format híbrid –combinant la presencialitat i l’assistència ‘online’- ha arribat “per quedar-se”. “Segur que la Fira de Barcelona prendrà nota i innovarà de cara a la pròxima edició”, ha afegit.

“La sensació és d’optimisme […] i estic convençuda que d’aquí a vuit mesos tornarem”, ha assegurat Artigas, qui també ha remarcat la importància d’implementar les noves tecnologies que s’han exposat al congrés durant aquests dies per impulsar la recuperació econòmica. “Hem de fer front a la digitalització de les pimes i, sobretot, fer apostes de futur en l’emprenedoria i el talent digital”, ha dit. En aquest sentit, ha recordat que el govern espanyol posarà en marxa “al llarg dels pròxims mesos” un fons de capital públic i privat per complir els objectius fixats en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.Artigas també ha explicat que es posaran en marxa noves ajudes per combatre la bretxa digital i per no quedar-se enrere en temes com la ciberseguretat. De fet, l’executiu ha anunciat aquest matí una nova convocatòria de compra pública innovadora en ciberseguretat per 224 MEUR durant els pròxims tres anys.