Dimarts, 2 de març de 2021 - Edició 950
La República

El govern espanyol treu ferro a la rebaixa de l’FMI: “En un entorn tan volàtil les previsions tenen utilitat limitada”

ACN Madrid.-El govern espanyol ha tret ferro a la rebaixa de més d’un punt de la previsió de creixement del PIB espanyol per al 2021 fins al 5,9%. El ministre […]

Avatar
Agències 26/01/2021

ACN Madrid.-El govern espanyol ha tret ferro a la rebaixa de més d’un punt de la previsió de creixement del PIB espanyol per al 2021 fins al 5,9%. El ministre de Seguretat Social, José Luís Escrivá, ha afirmat que en “un entorn tan volàtil” i amb “tants canvis” les previsions econòmiques “tenen una utilitat limitada”, “sobretot en horitzons llargs”. “No els donaria molt pes”, ha dit Escrivá aquest dimarts en roda de premsa després del Consell de Ministres. En la mateixa línia, la portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha remarcat que la previsió de creixement per a Espanya està per sobre de l’estimat a la zona euro i ha subratllat que la previsió de l’FMI no ha tingut en compte els resultats del quart trimestre, que es publicaran divendres.

“Espanya està creixent per sobre d’altres països de la zona euro”, ha dit Montero, que ha insistit que hi ha un “grau d’incertesa” en les previsions.