Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El govern espanyol suspèn les obres a edificis habitats per evitar contagis de coronavirus

ACN Barcelona.-El govern espanyol ha decidit suspendre les obres a edificis existents “on hi hagi persones no relacionades amb l’activitat d’execució de l’obra” o hi pugui haver interferència d’algun tipus […]

Avatar
Agències 12/04/2020

ACN Barcelona.-El govern espanyol ha decidit suspendre les obres a edificis existents “on hi hagi persones no relacionades amb l’activitat d’execució de l’obra” o hi pugui haver interferència d’algun tipus per “necessitats de circulació o a causa de residència o feina”. En una ordre publicada al BOE aquest diumenge, l’executiu ha apuntat que aquesta mesura és necessària per evitar que treballadors hagin de compartir espais comuns amb residents o altres usuaris, cosa que implicaria un increment del risc de contagi de coronavirus. Aquesta ordre, però, fixa algunes excepcions, com totes les obres on, per sectorització de l’immoble, no hi hagi cap interferència. També s’exclouen les reparacions urgents d’instal·lacions i avaries i les tasques de vigilància.

Aquesta ordre ha entrat en vigor des de la seva publicació al BOE aquest diumenge al vespre i serà vigent mentre duri l’estat d’alarma i les possibles pròrrogues o bé mentre existeixin circumstàncies de salut pública que justifiquin una nova ordre.