Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

El govern espanyol preveu tancar juny amb 190.000 afiliats més a la Seguretat Social

ACN Madrid.-El govern espanyol preveu tancar juny amb 190.000 afiliats més a la Seguretat Social. El ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, ha celebrat que al maig […]

Avatar
Agències 18/06/2021

ACN Madrid.-El govern espanyol preveu tancar juny amb 190.000 afiliats més a la Seguretat Social. El ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, ha celebrat que al maig i juny s’està registrant una “recuperació extraordinàriament forta”. La xifra suposa una “acceleració” en relació amb el maig, quan es van crear 45.000 llocs de treball, si es descompta l’estacionalitat i l’efecte calendari. En roda de premsa aquest divendres, Escrivá ha xifrat en 76.000 les persones que han sortit d’un ERTO la primera quinzena de juny. L’hostaleria, el comerç i les activitats recreatives han creat en la primera meitat d’aquest mes el doble de llocs de treball de l’habitual en aquest període.

Escrivá ha explicat que aquestes dades, d’estimació de tancament del mes a la meitat, representen una nova manera de facilitar les dades d’afiliació a la Seguretat Social.