Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

El govern espanyol prepara un segon pla de xoc de serveis socials que vagi més enllà de les residències

ACN Madrid.-El govern espanyol prepara un segon pla de xoc de serveis socials que vagi més enllà del pla de xoc per a les residències que ja es va presentar […]

Avatar
Agències 24/08/2020

ACN Madrid.-El govern espanyol prepara un segon pla de xoc de serveis socials que vagi més enllà del pla de xoc per a les residències que ja es va presentar a principis d’agost. És la principal novetat de la reunió d’aquest dilluns entre el secretari d’Estat de Drets Socials, Nacho Álvarez, amb les Comunitats Autònomes per fer seguiment de la situació dels serveis socials. “Hem avançat, més enllà de les residències, en un segon pla per al conjunt dels serveis socials”, ha dit Álvarez. El secretari d’Estat assegura que una de les prioritats serà reforçar el sistema d’atenció a la dependència, “que ja estava molt fràgil per les retallades de PP i que s’ha fet més evident amb la crisi de la covid-19”.

El pla es preveu enllestir aquesta mateixa setmana amb les aportacions que facin les Comunitats Autònomes a l’esborrany que s’ha donat a conèixer aquest dilluns.