Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El govern espanyol modificarà el decret d’ajudes directes per donar “marge” a les autonomies per incloure més sectors

ACN Madrid.-La vicepresidenta segona i ministra d’Afers Econòmics, Nadia Calviño, ha explicat que el Consell de Ministres d’aquest dimarts aprovarà una modificació del decret d’ajudes directes al teixit empresarial per […]

Avatar
Agències 19/04/2021

ACN Madrid.-La vicepresidenta segona i ministra d’Afers Econòmics, Nadia Calviño, ha explicat que el Consell de Ministres d’aquest dimarts aprovarà una modificació del decret d’ajudes directes al teixit empresarial per donar marge a les autonomies per incloure més sectors. Calviño ha explicat que el canvi del marc legal donarà “marge addicional” a les comunitats per “ajudar sectors i empreses particularment afectats als seus territoris”. Els convenis que va enviar el Ministeri d’Hisenda la setmana passada a les autonomies ja obrien la porta a ampliar els 95 sectors que el decret inicial fixa que podran aspirar a rebre part del fons de 7.000 milions d’euros.

Calviño ho ha explicat en una intervenció aquest dilluns durant la presentació d’un informe sobre el pla de recuperació organitzat pels Analistes Financers Internacionals (AFI).