Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023
Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023

El govern espanyol evita valorar la batalla interna del PP però demana que s’esclareixi la suposada corrupció

|

- Publicitat -

ACN Madrid – La portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, i la vicepresidenta segona, Yolanda Díaz, han coincidit a assenyalar aquest dimecres es seu “respecte” pels processos interns al PP, immers en una batalla que pot posar punt i final a la trajectòria del president del partit, Pablo Casado. Han evitat valorar la situació, i s’han limitat a apuntar, en paraules de Rodríguez, que cal que “s’aclareixi ja” qualsevol qüestió relacionada amb la corrupció. En tot cas, la portaveu del govern espanyol ha insistit que cal establir un cordó sanitari respecte a l’extrema dreta.

La vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra de treball, Yolanda Díaz, ha afirmat que el moment que travessa el PP és de “màxima delicadesa” i demana per tant el “màxim respecte”.

Publicitat

Sobre l’absència del número dos del PP, Teodoro García Egea, a la sessió de control d’aquest dimecres, ha afirmat que el PP és qui ha de decidir “què fa amb el seu futur polític i sobre les persones que han de fer les preguntes al govern”.

Rodríguez, per la seva banda, ha reiterat que el govern espanyol està centrat en el que és “important”, que és “governar i aportar estabilitat”. “Ens preocupa el que té a veure amb possibles irregularitats i casos de corrupció que esperem que es pugin resoldre tan viat com sigui possible”, ha conclòs.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió