Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

El govern espanyol diu haver “reforçat la coordinació” en sanitat amb les autonomies després de l’avís de Brussel·les

ACN Brussel·les.-El govern espanyol diu haver “reforçat la coordinació” en sanitat amb els governs de les comunitats autònomes després que la Comissió Europea hagi avisat que aquesta coordinació no sempre […]

Avatar
Agències 20/05/2020

ACN Brussel·les.-El govern espanyol diu haver “reforçat la coordinació” en sanitat amb els governs de les comunitats autònomes després que la Comissió Europea hagi avisat que aquesta coordinació no sempre ha estat “eficient”. Fonts de Moncloa defensen que les recomanacions de Brussel·les estan “molt alineades” amb el que ha fet el govern espanyol durant la crisi pel coronavirus. “El govern ha donat una resposta decidida a l’emergència sanitària, amb un esforç del sistema de salut i de les capacitats estratègiques de personal, incloent material i infraestructura sanitària”, diuen les mateixes fonts alhora que destaquen “l’esforç fiscal sense precedents” que s’ha fet per fer front a la crisi.

“La resposta econòmica i social està també alineada amb aquestes recomanacions amb mesures de suport a la liquiditat del teixit productiu, especialment destinada a pimes i autònoms. També pel que fa a l’impuls de la inversió, pública i privada, centrant-se en els objectius de transició ecològica i digital”, apunten fonts del govern espanyol, que remarquen el “compromís” amb els objectius de dèficit i deute “un cop torni el creixement econòmic”.