Dimarts, 26 de gener de 2021 - Edició 914
La República

El govern espanyol destina 250.000 euros en una campanya de publicitat institucional per promoure la vacunació

ACN Madrid.-El govern espanyol ha adjudicat un contracte de 250.000 euros a una agència de publicitat perquè creï i produeixi una campanya de publicitat institucional dirigida a la “sensibilització i […]

Avatar
Agències 12/01/2021

ACN Madrid.-El govern espanyol ha adjudicat un contracte de 250.000 euros a una agència de publicitat perquè creï i produeixi una campanya de publicitat institucional dirigida a la “sensibilització i recomanació” de la vacunació contra el coronavirus. Segons un comunicat del Ministeri de Sanitat, la campanya “té com a últim objectiu assolir alts nivells de cobertura en els grups específics als quals es recomana la vacunació”. “És necessari crear un marc de veracitat i transparència capaç de donar resposta als dubtes que puguin sortir en relació amb la vacunació” i transmetre un missatge “de confiança sobre la seguretat de les vacunes”, diu la nota.

El Consell de Ministres ha aprovat l’adjudicació per via d’emergència del contracta a l’agència Contrapunto BBDO que ha fet, entre d’altres, la campanya de la loteria de Nadal de 2020.

Relacionats