Dijous, 30 de juny de 2022 - Edició 1435
La República

El govern espanyol demana una “actitud col·laboradora” de totes les administracions amb els JJOO d’hivern

ACN Madrid – La portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha demanat una “actitud col·laboradora” de totes les administracions amb els Jocs Olímpics d’hivern de 2030. “Nosaltres tenim una actitud […]

Agències 24/05/2022

ACN Madrid – La portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha demanat una “actitud col·laboradora” de totes les administracions amb els Jocs Olímpics d’hivern de 2030. “Nosaltres tenim una actitud col·laboradora i esperem que sigui l’actitud de totes les administracions que volen una candidatura guanyadora”, ha afirmat Rodríguez aquest dimarts en roda de premsa després del Consell de Ministres. Rodríguez ha destacat que el govern espanyol treballa “en col·laboració amb el Comitè Olímpic Espanyol (COE)”, que és qui té la “responsabilitat” en aquesta qüestió, per “aconseguir una candidatura guanyadora”. “Aquest és l’afany del govern”, ha dit.

El COE va donar ahir dilluns per trencades les negociacions amb l’Aragó després d’una nova reunió a tres bandes amb Catalunya i n’estudiarà una bolcada en el Principat. El president aragonès, Javier Lambán, ha reclamat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que intervingui “per posar ordre”.