Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

El govern espanyol augura una recuperació ràpida gràcies al ritme de vacunació

ACN Madrid.-La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha augurat aquest dimarts una recuperació econòmica ràpida fruit del ritme de vacunació, que assoleix ja els 10 milions de persones […]

Agències 01/06/2021

ACN Madrid.-La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha augurat aquest dimarts una recuperació econòmica ràpida fruit del ritme de vacunació, que assoleix ja els 10 milions de persones amb la pauta completa i un 40% de la població amb almenys una dosi. A la roda de premsa posterior del Consell de Ministres, Montero ha recordat que el dèficit de l’Estat es va reduir a l’abril per primera vegada des que va començar la pandèmia, que la filiació a la Seguretat Social de maig augmenta en més de 200.000 persones i que els ERTO s’han reduït en 100.000 persones en un mes.

“Estem en xifres molt positives perquè estem recuperant nivells anteriors a la pandèmia en només un any i tres mesos, mentre que a l’anterior crisi financera es va trigar 11 anys a recuperar un nivell similar d’afiliats”, ha dit. A més, ha destacat que l’arribada de fons europeus serà “una realitat en les pròximes setmanes i mesos”.