Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

El govern espanyol assegura que les zones d’alt risc ja han adoptat les restriccions recomanades per Brussel·les

ACN Brussel·les .-El govern espanyol assegura que les zones d’alt risc a l’Estat, entre elles Catalunya, ja han adoptat les restriccions recomanades per Brussel·les. “Les comunitats autònomes ja estan prenent […]

Avatar
Agències 25/01/2021

ACN Brussel·les .-El govern espanyol assegura que les zones d’alt risc a l’Estat, entre elles Catalunya, ja han adoptat les restriccions recomanades per Brussel·les. “Les comunitats autònomes ja estan prenent les mesures necessàries per fer front a la tercera onada”, ha defensat la ministra d’Exteriors, Arancha González Laya. A més, ha remarcat que la Comissió Europea no especifica a cada regió quines mesures ha d’adoptar, sinó que insta a limitar al màxim els desplaçaments. Amb tot, González Laya ha afirmat que continuaran “atents a la situació” i que si fan falta mesures addicionals, es discutiran al consell interterritorial.

Preguntada per la possibilitat d’emprendre accions legals contra les farmacèutiques pel retard en l’entrega de vacunes, González Laya ha dit que el govern espanyol donarà suport a la CE. “El més útil és deixar que la Comissió pugui negociar amb les companyies amb calma”, ha defensat.