Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

El govern espanyol afirma que els desplaçaments en la tornada a la feina en hora punta s’han fet amb “normalitat”

ACN Madrid.-El govern espanyol ha afirmat que la tornada a la feina a les Comunitats Autònomes on aquest dilluns no és festiu s’ha produït amb “normalitat” pel que fa als […]

Avatar
Agències 13/04/2020

ACN Madrid.-El govern espanyol ha afirmat que la tornada a la feina a les Comunitats Autònomes on aquest dilluns no és festiu s’ha produït amb “normalitat” pel que fa als desplaçaments “dins l’excepcionalitat”. La secretària general de Transports, María José Rallo, ha dit que el repartiment de mascaretes en hora punta al transport públic ha estat “sense incidències”. En roda de premsa aquest dilluns, Rallo ha apuntat que dimarts caldrà “maximitzar tots els esforços” perquè també funcioni a les autonomies on es reprèn l’activitat laboral un dia després. La secretària general de Transports ha explicat que a les 16 estacions de Rodalies de Madrid, l’afluència de passatgers ha estat fins a les 9 h d’un 14% amb relació a un dilluns normal.

Aquest dilluns en hora punta a Madrid han utilitzat Rodalies 13.375 persones quan dilluns passat ho van fer 8.729. Amb relació al primer dilluns d’estat d’alarma, el 16 de març, van utilitzar-lo 21.073 persones mentre que un dilluns normal, com el 9 de març, ho van fer 100.650 usuaris.Rallo ha dit que la d’aquest dilluns és una “xifra intermèdia” entre la de l’inici del confinament i la del període de confinament endurit i ha destacat que encara no hi ha desescalada del confinament. La Policia Nacional també ha afirmat que la tornada a la feina s’ha produït amb “total i absoluta normalitat” pel que fa als desplaçaments.