Dimarts, 30 de novembre de 2021 - Edició 1223
La República

El Govern emmarca la renovació del conveni amb el circuit de F1 en una “transició” cap a “usos diferents”

ACN Barcelona.-El Govern de la Generalitat ha volgut aclarir que la renovació dels contractes de promoció de la Fórmula (F1) i el GP – Motociclisme per al període 2022–2026 aprovat […]

Avatar
Agències 23/11/2021

ACN Barcelona.-El Govern de la Generalitat ha volgut aclarir que la renovació dels contractes de promoció de la Fórmula (F1) i el GP – Motociclisme per al període 2022–2026 aprovat aquest dimarts al Consell Executiu va íntimament lligat a una transformació completa de l’espai, els usos i un període de canvi. Davant les primeres crítiques, com la dels diputats de la CUP, i la previsió que altres grups com els comuns puguin no veure amb bons ulls aquesta renovació, Plaja ha emmarcat l’acord en un “canvi de paradigma”.

“Anem a un escenari de transformació del Circuit de Catalunya. La renovació permet iniciar la transició cap a un nou Circuit que s’ha de concretar en el pla estratègic, i que ja s’està treballant”, ha detallat Plaja en la roda de premsa posterior al Consell Executiu d’aquest dimarts. I és que, segons la portaveu, la intenció del Govern és que a partir d’aquesta renovació es “plantegin usos diferents als que s’han fet fins al moment” al Circuit de F1.