Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El Govern destina gairebé 44 MEUR a l’abordatge integral del pacient amb arítmies a Bellvitge

ACN Barcelona.-El Govern destinarà gairebé 44 EMUR a l’abordatge integral del pacient amb arítmies. En concret, ha aprovat avui autoritzar l’Institut Català de la Salut (ICS) a fer una contractació […]

Avatar
Agències 06/07/2021

ACN Barcelona.-El Govern destinarà gairebé 44 EMUR a l’abordatge integral del pacient amb arítmies. En concret, ha aprovat avui autoritzar l’Institut Català de la Salut (ICS) a fer una contractació per a l’abordatge integral del pacient amb arítmies de l’Hospital Universitari de Bellvitge per valor de 43.758.350,54 euros. El contracte té un caràcter pluriennal entre el 2021 i el 2027. La finalitat és implementar un nou model assistencial que inclou l’aprovisionament del material i equipament, la gestió d’incidències i complicacions derivades de la implantació dels dispositius, el servei de monitorització domiciliària, la gestió del canvi, formació, i sistema d’Informació de suport al seguiment presencial i remot dels pacients.

L’executiu també ha acordat autoritzar l’ICS a contractar l’actualització o la renovació dels sistemes automàtics de dispensació de medicaments instal·lats als seus centres. També s’ha donat llum verda a l’adquisició de nous sistemes per a diferents centres, entre els exercicis de 2021 i 2025. El contracte, que té caràcter pluriennal, és de 8.430.312 euros.