Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

El Govern destina 5 MEUR del Fons de Contingència a la compra d’EPI per als treballadors públics

ACN Barcelona.-El Govern de la Generalitat ha aprovat avui transferir 5,03 milions d’euros (MEUR) del Fons de Contingència dels pressupostos del 2020 per atendre la compra centralitzada d’equips de protecció […]

Avatar
Agències 19/05/2020

ACN Barcelona.-El Govern de la Generalitat ha aprovat avui transferir 5,03 milions d’euros (MEUR) del Fons de Contingència dels pressupostos del 2020 per atendre la compra centralitzada d’equips de protecció individual (EPI) destinats als treballadors dels departaments de la Generalitat i del seu sector públic. Segons l’executiu, la finalitat és que, un cop superat el període de confinament després de la crisi sanitària, el personal administratiu i tècnic de la Generalitat de pugui reincorporar-se “amb seguretat” al seu lloc de treball.

Com que es tracta d’una adquisició de caràcter transversal, l’import es transferirà des del Fons de Contingència al servei pressupostari ‘Despeses de diversos departaments. Gestió Serveis Horitzontals’, des d’on es gestionarà la compra centralitzada dels materials.