Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

El Govern destina 3 MEUR en ajuts a millorar la gestió de les dejeccions ramaderes

ACN Barcelona – El Govern ha autoritzat el Departament d’Acció Climàtica perquè pugui destinar 2.965.401,60 euros a la convocatòria 2022 d’ajuts a les inversions en sistemes de gestió de dejeccions […]

Agències 12/04/2022

ACN Barcelona – El Govern ha autoritzat el Departament d’Acció Climàtica perquè pugui destinar 2.965.401,60 euros a la convocatòria 2022 d’ajuts a les inversions en sistemes de gestió de dejeccions ramaderes. Aquests ajuts s’emmarquen en el Pla d’impuls de la sostenibilitat i competitivitat de l’agricultura i la ramaderia en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència que es finança a través dels fons Next Generation. Les subvencions volen donar suport a les inversions que impulsin la sostenibilitat i la competitivitat de l’agricultura i la ramaderia a través d’actuacions de millora en sistemes de gestió de fems a les explotacions.

L’objectiu és millorar la sostenibilitat, competitivitat i resiliència del sector agroalimentari des del punt de vista econòmic, mediambiental i social en projectes relacionats amb l’agricultura de precisió, l’eficiència energètica, l’economia circular i l’ús d’energies renovables.