Divendres, 14 de maig de 2021 - Edició 1023
La República

El Govern destina 23,7 MEUR al manteniment dels trams de les autopistes de la Generalitat que deixen de ser de peatge

ACN Barcelona.-El Consell Executiu ha aprovat impulsar un nou contracte de conservació integral dels trams les autopistes C-32 nord, C-33 i C-31, que deixaran de ser de peatge enguany. Per […]

Avatar
Agències 04/05/2021

ACN Barcelona.-El Consell Executiu ha aprovat impulsar un nou contracte de conservació integral dels trams les autopistes C-32 nord, C-33 i C-31, que deixaran de ser de peatge enguany. Per a aquesta nova contractació, el Govern també ha aprovat la despesa, fins al 2025, de 23,7 milions d’euros, que es destinarà a la conservació ordinària dels elements funcionals d’aquestes vies, per garantir la seguretat viària, unes condicions adequades per a la conducció i un estat òptim de conservació de la xarxa. El 31 d’agost vinent finalitza el contracte amb la societat concessionària INVICAT, que té com a objecte la gestió i explotació de les autopistes C-32 (nord), C-33, i un tram de la C-31, de titularitat de la Generalitat.

A partir d’aquesta data, el Govern assumirà la gestió i explotació directes de les vies. El nou contracte abastarà, entre d’altres, les operacions ordinàries de manteniment d’elements com la senyalització vertical i horitzontal, les barreres de seguretat, l’enllumenat o l’abalisament d’unes vies que, a més, registren un important volum de trànsit.