Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

El Govern demana un toc de queda selectiu per a 158 municipis

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’ obre amb la decisió del Tribunal Constitucional sobre l’estat d’alarma: “Confinamiento inconstitucional”. Tema mediambiental com a segon ítem destacat: “La UE […]

Avatar
Agències 15/07/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’ obre amb la decisió del Tribunal Constitucional sobre l’estat d’alarma: “Confinamiento inconstitucional”. Tema mediambiental com a segon ítem destacat: “La UE prohibirá vender coches de combustión en 2035”. ‘El Periódico’, també sobre la inconstitucionalitat de l’estat d’alarma: “El Constitucional permet reclamar les multes del confinament”. A cinc columnes, un crac de l’esport: “Messi per sempre”. ‘El Punt Avui’, a l’entorn de les noves restriccions a Catalunya davant l’avenç de la covid: “Toc de queda selectiu”. La foto de portada és també per a l’astre futbolístic del Barça: “Messi renovarà per cinc temporades”.

‘La Vanguardia’ situa com a primer tema les noves restriccions que proposa el Govern per l’augment de la pandèmia: “Catalunya demana el toc de queda d’1 h a 6 h per a sis milions de persones”. A sota, amb foto, l’incendi de Martorell i Castellví de Rosanes: “El Baix Llobregat va cremar per una negligència”.’La Razón’ obre amb la decisió del Tribunal Constitucional sobre el confinament decretat el març de l’any passat per l’executiu espanyol: “El Constitucional tumba el estado de alarma de Sánchez”. Al costat, en clau econòmica: “El turismo pierde 20.400 millones por la quinta ola de covid”.’Ara’, també amb les mesures per tallar els contagis de la covid-19: “El Govern demana el toc de queda per a 158 municipis”. La foto de portada és per a un tema d’internacional: “El caos s’estén per Sud-àfrica”.’ABC’, també amb la decisió del Constitucional sobre el confinament de la primera onada: “El confinamiento impuesto por Sánchez fue inconstitucional”. A sota, la crisi del Carib: “Cuba amenaza a EE.UU. con otra crisis de los balseros tras las protestas”.I ‘El Mundo’, que també situa en portada la decisió del Tribunal Constitucional: “El confinamiento de Sánchez fue ilegal”. Al costat, sobre el procés sobiranista català: “La Generalitat abonará el aval a los líderes del ‘procés’ con cargo a fondos del Estado”.